Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΕΝΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ



Πέρασαν εννιά ολόκληρα χρόνια από τα θλιβερά γεγονότα των Ιεροσολύμων που είχαν σαν αποτέλεσμα την διάσκεψη των Προκαθημένων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και την διαγραφή εκ των Διπτύχων-ύστερα από ασφυκτικές πιέσεις της τότε ελληνικής Κυβερνήσεως- του Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ.Ειρηναίου  και ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ από όλα όσα τον κατηγορούσαν για να πετύχουν τον στόχο τους.
ΑΘΩΟΣ για τις πωλήσεις.
ΑΘΩΟΣ για τις οικονομικές ατασθαλίες στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα.
ΑΘΩΟΣ για την δήθεν δυσφήμιση του γνωστού αντιπάλου του.
ΑΘΩΟΣ,ΑΘΩΟΣ,ΑΘΩΟΣ....ΑΘΩΟΣ σύμφωνα με δικαστικές και ανακριτικές αποφάσεις που ο ίδιος επιδίωξε να γίνουν για να υπερασπίσει το πρόσωπό του και τον ιερό του Πατριάρχη θεσμό.  


Εννιά χρόνια και το μόνο που βγήκε είναι η καθημερινή αποκάλυψη των των σκευωρών που συνεχίζουν και να λασπολογούν αλλά και να συμπεριφέρονται  απρεπέστατα απέναντι σε ένα Άνθρωπο πρώτα και μετά Πατριάρχη και βέβαια να περνάνε ζωή χαρισάμενη,χωρίς κανένας ποτέ να τους ελέγξει για τον υπερβολικό και προκλητικό πλούτο που κατέχουν,όπως γράφει και η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου σε άρθρο της στο"ΒΗΜΑ". 
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΑΓΙΟΤΑΦΙΤΕΣ ΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ROLEX ,Offshore κ.α.

Εννιά χρόνια πορεία προς του ΠΟΥΘΕΝΑ. 
Εννιά χρόνια και κανένας ΔΕΝ θέλησε να ψάξει και να βρει πόσο στοίχισε στο ελληνικό δημόσιο η προπαγάνδα κατά του Ειρηναίου και η άρον άρον αποπομπή του.
Καθώς επίσης και το γιατί ο Κώστας Καραμανλής προσωπικά έδωσε την εντολή "να τελειώνουμε με τον Ειρηναίο πάση θυσία".
Εννιά χρόνια και τα πάντα είναι παγωμένα. Άλλα περίμεναν άλλα τους βγήκαν .Γιαυτό και έφτασαν στο έσχατο σημείο παρακμής να ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΛΙ απαγορεύοντας αυστηρά κάθε έξοδό του αλλά και κάθε επίσκεψη σε αυτόν,ακόμα και των στενών του συγγενών! 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ


Εννιά χρόνια και βαθμολογία υπό το μηδέν για τους αρμοδίους με πρώτο τον Ελληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που ξέρει αλλά σιωπά.
Εννιά χρόνια και κανείς από τους αυτουργούς δεν είχε την τόλμη να ζητήσει,τουλάχιστον,συγνώμη!
π.Τιμόθεος Ηλιάκης  
ΣΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ Μ.ΓΙΑΧΝΑΚΗ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΝ ΘΑΒΩΡΙΟΥ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΤΟΥ κ.ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟ...ΤΟΤΕ Ο κ.ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΚΥΡΗΝΑΙΟΣ!!!!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ο Άγιος Νεκτάριος και η χειροτονία- χειροθεσία Υποδιακονισσών.

  Ο Άγιος Νεκτάριος και η χειροτονία- χειροθεσία Γυναικών Υποδιακονισσών. Στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος, που είχε ιδρύσει ο Άγιος στην Αίγ...