Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΘΕΟΦΙΛΟΣ :"ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο..ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ"!!!!!



Με αφορμή την νέα δυναμική παρέμβαση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων  κ. Αμβροσίου στο θέμα του αυθαίρετου και παράνομου εγκλεισμού του Πατριάρχη κ.Ειρηναίου  μάσα στο κελί του εντός του κτιριακού συγκροτήματος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων,με  εντολή του κ.Θεόφιλου και ένοχη ανοχή και κάλυψη της Ελληνικής Κυβερνήσεως ,αποκαλύπτουμε σήμερα ένα τρισμέγιστο ακόμα ΨΕΜΑ που χωρίς αιδώ χρησιμοποίησαν ορισμένοι Ιεροσολυμίτες ,με πρώτο και καλύτερο  τον κ.Θεόφιλο,προκειμένου να πετύχουν του ανίερου στόχου τους και να ανατρέψουν τον Πατριάρχη και Πατέρα τους. 
Στις 7 Μαΐου του 2005 ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.Βαρθολομαίος , με την σύμφωνο γνώμη του Πατριάρχου κ.Ειρηναίου και ύστερα από ασφυκτικές πιέσεις της τότε Ελληνικής Κυβερνήσεως,έστειλε στα Ιεροσόλυμα μια τριμελή επιτροπή που την αποτελούσαν οι Μητροπολίτες Φιλαδελφείας κ.Μελίτων,Κυδωνίας ( νυν Κρήτης ) κ. Ειρηναίος και ο τότε Ηγούμενος της Μονής Ιβήρων κ.Βασίλειος Γοντικάκης, προκειμένου να "διερευνήσουν την εκεί επικρατούσα κατάσταση" μετά την "αποκήρυξη" του Πατριάρχου κ.Ειρηναίου από μερίδα Αγιοταφιτών..( Αυτή ήταν η εκκλησιαστική εντολή της Επιτροπής ,υπήρξε όμως και πολιτική παρέμβαση-εντολή από τον τότε Υφυπουργό Εξωτερικών Παναγιώτη Σκανδαλάκη που ήταν "η με κάθε τρόπο λήψη της παραιτήσεως του κ.Ειρηναίου",όπως η ίδια η επιτροπή ομολογεί στην έκθεση που συνέταξε και υπέβαλε στον Οικουμενικό Πατριάρχη.) Από την έκθεση αυτή λοιπόν μαθαίνουμε οτι αιτία για όλα τα "κακά" στα Ιεροσόλυμα ήταν ο .....Αρχιεπίσκοπος Αθηνών μακαριστός Χριστόδουλος!!!!!!!!!
Ναι καλά διαβάσατε για όλα έφταιγε η "συνεργασία του Πατριάρχη Ειρηναίου με τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο που "ήθελε" ,ο Χριστόδουλος," να αλώσει το Πατριαρχείο" για να μπορεί να πολεμά τον Οικουμενικό Πατριάρχη!!!!  Στην σελίδα 15 παρ.32 της εκθέσεως διαβάζουμε :"..Ιδιαιτέρως αποκαλυπτικός υπήρξεν ο Μητροπολίτης Θαβωρίου ( Θεόφιλος),ο οποίος μετά ταπεινότητος και λίαν πνευματικώς εξέθεσε την κατάστασιν του Πατριαρχείου και το αδύνατον της συνεργασίας μετά του Πατριάρχου Ιεροσολύμων,αδυνατούντος πλέον να ενώσει την Αγιοταφιτικήν Αδελφότητα και πολλά τα ουχί καλά ενεργήσαντος κατά του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων,ενεργείας εις τάς οποίας τόν ωδήγησεν κυρίως η μέχρι εκείνης της στιγμής συνεχιζομένη, ως είπεν,συνεργασία  αυτού μετά του Μακ. Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Χριστοδούλου..." !!!!!!!!! 
 Δεν θα σχολιάσουμε τίποτα ,δεν χρειάζεται άλλωστε, ο μακαριστός Χριστόδουλος πέρασε στις καρδιές των Ελλήνων σαν Ηγέτης που ποτέ δεν θα ενεργούσε σε βάρος του Έθνους του Ελληνικού .Παραδίνουμε λοιπόν τις ψευδολογίες  στην κρίση του Ελληνικού Λαού για να βγάλει τα συμπεράσματα του .Όσο για τους ψευδολόγους ας τους χαίρονται αυτοί που τους στήριξαν και τους στηρίζουν με πρώτο τον Κώστα Καραμανλή που έχυνε κροκοδείλια δάκρυα στην ασθένεια και τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου  Χριστοδούλου ('όπως "έκλαιγε" και ο Θεόφιλος),  και τον Αντώνη Σαμαρά που  ανέχεται αυτή την απάνθρωπη συμπεριφορά απέναντι σε ένα Πατριάρχη . 
π.Τιμόθεος Ηλιάκης  
Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ κ.ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ 







ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ  
..  Το δεύτερο αίτιο της αποτυχίας της Συνάξεως είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΒΑΡΥΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΥΣ, ήτοι η αδιαφορία των και η σιωπή των για Τον σιδερόφρακτα φυλακισμένο και σε πλήρη απομόνωση  τηρούμενο και  φρουρούμενο    πρώην  Πατριάρχη των Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίο!
____________Κατά την ταπεινή μας γνώμη, η προσεχής Σύναξη των Προκαθημένων της Ορθοδοξίας δεν πρόκειται να επιτύχει και για τον πρόσθετο τούτο λόγο, διότι δεν θα έχει την ευλογία του Θεού! Οι εκασταχού Πατριάρχες και Αρχιεπίσκοποι είναι συνένοχοι σε ένα απάνθρωπο έγκλημα, το οποίον συντελείται στο Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων: Εθελοτυφλούν και σιωπούν μπροστά σε μια απάνθρωπη συμπεριφορά, σε μια αχαρακτήριστη αδικία, σε μια πρωτοφανή σκληρότητα εκκλησιαστικών προσώπων, την οποίαν –δυστυχώς- έχει επικυρώσει ο Παναγιώτατος Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κ. κ. Βαρθολομαίος!
           Με τη σιωπή τους έχουν ήδη καταστή συνυπεύθυνοι και συνένοχοι στο έγκλημα των Ιεροσολύμων! Πως λοιπόν το Πανάγιον Πνεύμα να επισκιάσει με την Χάρη Του σε μία Σύνοδο, η οποία κλείνει τα μάτια της σέ ένα απάνθρωπο έγκλημα;   Εκεί κάτω στα Ιεροσόλυμα, παρά τα  ψέμματα, που κυκλοφορούν από την πλευρά της σημερινής Διοικήσεως του παλαιφάτου τούτου Πατριαρχείου,  ο Πατριάρχης κ. Ειρηναίος επί έξη τώρα χρόνια (από τον Φεβρουάριο του 2008)  ευρίσκεται έγκλειστος στο Διαμέρισμά του, που αποτελεί μέρος του Πατριαρχικού κτιριακού Συγκροτήματος!  Δεν του επιτρέπεται η επικοινωνία με πρόσωπα, τα οποία Τον σέβονται, Τον τιμούν και Τον συμπονούν! Τρέφεται από φαγητό, που του προσφέρουν μερικοί χριστιανοί και το οποίο δέχεται με ένα καλάθι, το οποίον ο Μακαριώτατος κ. Ειρηναίος κρεμάει από το παράθυρό του! Δεν έχει ιατρική φροντίδα! Δεν έχει κάποια ανθρώπινη παρηγοριά. ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ! Έτσι τον θέλει η διάδοχος κατάσταση! 'Ολα αυτά συμβαίνουν εντελώς αυθαίρετα! Δεν υπάρχει κάποια Δικαστική Απόφαση είτε των εκκλησιαστικών, είτε των πολιτικών Δικαστηρίων! Όλα αυτά τα γνωρίζει η Πανορθόδοξος Κοινότης! Άλλωστε κι εμείς με αναφορά μας τα έχουμε γνωστοποιήσει εγκαίρως στους Προκαθημένους όλης της Ορθοδόξου Εκκλησίας, ζητώντας να λάβουν θέση! Όλα αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά και ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης μας κ. Βαρθολομαίος! Όσοι, λοιπόν, γνωρίζουν το πρόβλημα και κλείνουν τα μάτια τους και το στόμα τους στο δράμα ενός πρώην Πατριάρχου, ο Οποίος εξακολουθεί να είναι Αδελφός τους, πρέπει να θεωρούνται  συναυτουργοί σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα!_________Άρα το Πανάγιον Πνεύμα δεν πρόκειται να επισκιάσει με τη Χάρη Του μία Σύνοδο είτε αυτουργών είτε συναυτουργών είτε και  παθητικώς ατενιζόντων το απάνθρωπο αυτό έγκλημα! Ένας άγιος Πατριάρχης, ένας έντιμος Διαχειριστής των πραγμάτων του Θρόνου των Ιεροσολύμων, ένας Μάρτυς της Εκκλησίας αργοπεθαίνει εκεί κάτω στην Αγία Γή! Είναι ΖΩΝΤΑΝΟΣ  ΜΕΣΑ Σ΄ΕΝΑ ΤΑΦΟ!  Ώστε, λοιπόν, και για τον πρόσθετο αυτό λόγο η Σύναξη των Προκαθημένων της Ορθοδοξίας θα αποτύχει! Μόνον σκανδαλισμό των συνειδήσεων θα επιφέρει! Εκτός εάν η Σύναξη των Προκαθημένων απαιτήσει από τον  παρόντα στη Σύνοδο Πατριάρχη των Ιεροσολύμων κ. κ. Θεόφιλο (κατά το «εδώ και τώρα») να ελευθερώσει ΑΜΕΣΩΣ τον έγκλειστο Πατριάρχη και Γέροντα του κ.κ. Ειρηναίο και να τον αποκαταστήσει στην Αρχιερατική του αξία ως πρ. Πατριάρχην Ιεροσολύμων. ΑΜΗΝ!
Αίγιον, 24 Φεβρουαρίου 2014
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ο Άγιος Νεκτάριος και η χειροθεσία Υποδιακονισσών.

  Ο Άγιος Νεκτάριος και η χειροθεσία Γυναικών Υποδιακονισσών. Στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος, που είχε ιδρύσει ο Άγιος στην Αίγινα  είχε ο ...