Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ







Πραγματοποιήθηκε χθες στο δημοτικό γυμναστήριο Αμαρουσίου στον Άγιο Θωμά, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου φιλανθρωπική εκδήλωση, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενίσχυση κοινωνικών δομών, που στοχεύουν στην υποστήριξη συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διεξήχθη φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) και της ομάδας μπάσκετ της εταιρείας ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, στον οποίο συμμετείχαν πλήθος καλαθοσφαιριστών, καθώς και άνθρωποι του πολιτικού γίγνεσθαι της χώρας, ενώ βραβεύτηκαν τόσο ο Σ.Π.Α.Κ.Ε., όσο και ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου.
 Τον αγώνα παρακολούθησαν και οι Μητροπολίτες Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ και Προύσης Ελπιδοφόρος, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης.Τα έσοδα της εκδήλωσης, διατέθηκαν στο Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράς Μονής Δουραχάνης Ιωαννίνων, στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, στο Γενικό Νοσοκομείο Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» και στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου. 





Ο Άγιος Νεκτάριος και η χειροθεσία Υποδιακονισσών.

  Ο Άγιος Νεκτάριος και η χειροθεσία Γυναικών Υποδιακονισσών. Στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος, που είχε ιδρύσει ο Άγιος στην Αίγινα  είχε ο ...