Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ Ν.ΙΩΝΙΑΣ :ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΥΠΕΡ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ




Με την ευκαιρία της μνήμης των Τριών Ιεραρχών την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου από 20:00 έως 0:100 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν.Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ θα τελέσει ιερά αγρυπνία στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλογραίζης  υπέρ ενισχύσεως της Παιδείας και των μαθητών μας. 
Κατά την ιερά αγρυπνία θα μεταφερθούν τα ιερά Λείψανα των τριών Ιεραρχών ιδιαιτέρως δε το άφθαρτο χέρι του Μεγάλου Βασιλείου από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέας Φιλαδελφείας .
Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου,ανήμερα της εορτής των τριών Ιεραρχών, και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί τιμητική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού αγίου Ιωάννου Μαδύτου Ν. Φιλαδελφείας με κεντρικό ομιλητή τον ελλογιμώτατο καθηγητή κ. Δημήτριο Λιάκο με θέμα "Η ζωή των τριών Ιεραρχών τότε και τώρα". Στην εορταστική εκδήλωση θα συμμετάσχουν παιδιά από την ενοριακή σύναξη του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ν.Φιλαδελφείας με ύμνους και τραγούδια καθώς και συναφή προβολή. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ο Άγιος Νεκτάριος και η χειροτονία- χειροθεσία Υποδιακονισσών.

  Ο Άγιος Νεκτάριος και η χειροτονία- χειροθεσία Γυναικών Υποδιακονισσών. Στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδος, που είχε ιδρύσει ο Άγιος στην Αίγ...